Social

DIGI24 e aservit sistemului! Stelian Muscalu: Da, ies din presă! În prezent, presa mare este aservită

Printre cei care se aflau în echipa redacțională a postului TV Digi 24 era, până de curând și Stelian Muscalu. Realizator al unor emisiuni cu tematică economică, de actualitate, Stelian Muscalu a decis să renunțe la colaborarea cu postul amintit, pe motive bine întemeiate, din punctul său de vedere. În mesajul publicat pe Facebook, jurnalistul declara că se va ocupa de alte proiecte independente. Potrivit jurnalistului, postul DIGI24 e aservit sistemului.

Digi 24 rămâne fără Stelian Muscalu

Timp de 10 ani Stelian Muscalu a fost la pupitrul emisiunii cu tematică ecnomică difuzată de Digi 24, „Business Club”. Decizia surprinzătoare a fost anunțată de celebrul jurnalist pe pagina sa de Facebook astăzi. În mesajul video publicat junralistul vorbește despre aservirea presei și că rețelele de socializare vor fi, pentru moment, „singura modalitate în care voi exprima ce gândesc în mod liber”.

„S-a incheiat momentan colaborarea cu Digi24. Le multumesc tuturor colegilor cu care am lucrat. Am plecat pe un un nou drum cu proiecte personale care au un termen de realizare de 10 ani. Marea problemă este că, în prezent, presa mare este aservită. Şi, atenţie, deşi nu-mi plac generalizările, o să merg spre această zonă. Şi aici există un cerc vicios.

Din cauza faptului că, de prea multe ori, de cele mai multe ori, informaţiile nu ajung în mod corect şi echilibrat, vedem odată la patru-cinci ani că şi votul oamenilor este cumva haotic. Voi face în continuare analize economice, voi veni aici şi vă voi spune ceea ce cred eu că este normal, că este corect. Voi încerca să analizez în continuare deciziile luate la nivel guvernamental. Şi aici le voi putea spune aici cum cred eu că este de cuviinţă, aşa cum cred eu că este normal să fie transmisă informaţia.”, scrie Stelian Muscalu

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button