Social

Poliția despre protestul AUR: BRAVO. Maxim de civilizație, rar am văzut așa ceva

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi cu privire la evenimentele de ieri, conducerea Poliției Române a susținut faptul că organizatorii protestului de ieri au ținut totul sub control și că rar le-a fost să vadă o așa organizare.

Poliția Română a felicitat pe organizatorii, respectiv George Simion și partidul AUR, declarând că buna organizare, fără incidente, este de remarcat și, de ce să nu recunoaștem, de lăudat.

Sâmbătă seara a avut la București un protest organizat de către partidul AUR. La acesta au participat aproape 50.000 de persoane. Protestul a început la Piața Universității și s-a întins spre Victoriei și apoi Cotroceni.

Manifestația a decurs fără incidente iar Poliția Română a fost în permanent contact cu organizatorii și au susținut că înțelegerea între părți a fost perfectă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button