Politică

Dan Tănasă: La fiecare trei luni avem un Colectiv. AJUNGE! Nu mai putem tolera acest lucru

Liderul AUR, Dan Tănasă, susține că tragedia de la Colectiv ar fi trebuit să producă un cutremur în întreg sistemul de sănătate românesc, însă la fiecare trei luni avem câte un Colectiv și nimeni nu e tras la răspundere.

„Tragedia de la Colectiv ar fi trebuit să producă un cutremur în întreg sistemul de sănătate românesc. Ar fi trebuit să aducă oamenii politici din toate partidele la aceeași masă pentru un veritabil pact pe Sănătate în interesul tuturor cetățenilor României. Din păcate, incompetența, ticăloșia și mizeria partidelor politice care guvernează de 32 de ani România, ne-au adus în această situație, care practic, în fiecare trimestru al anului, la fiecare trei luni avem un Colectiv. Frații, părinții, surorile, bunicii noștrii, ard de vii în spitale, în timp ce o mână de neisprăviți, o mână de neterminați, de slugi ale ambasadelor, de trădători de neam și țară, stau și ocupă funcții politice, și se ascund în spatele imunității și al găștilor, în spatele sistemului, care are grijă să îi țină pe maimuțoi în geam.”, a declarat Dan Tănasă pentru 60m.ro.

Dan Tănasă îi invită pe români în stradă la protestul de pe 2 Octombrie din București, în Piața Universității.

Ce s-a întâmplat astăzi la Constanța este inacceptabil, iar noi cu toții trebuie să spunem AJUNGE. E destul. E momentul să ieșim în stradă. E momentul să le arătăm acestor neterminați că nu putem tolera la nesfârșit această situație.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button