PoliticăPrima Pagină

George Simion: ,,Invităm parlamentarii PSD și USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, așa cum vor proceda și parlamentarii AUR”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită PSD și USR PLUS să voteze transparent moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru a înlătura suspiciunile de blat și acuzațiile de trădare a intereselor românilor.

Ca să nu mai existe discuții în spațiul public cu privire la șansele pe care moțiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD și USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, așa cum vor proceda și parlamentarii AUR. Guvernul Cîțu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcție”, a declarat deputatul George Simion.

„PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, așa că vrem să își asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziție? Susține acest Guvern și măsurile sale liberticide? Susține discriminările, interdicțiile, obligativitatea vaccinării, falimentarea economiei naționale, îndatorarea țării până la un prag de nesuportat? De asemenea, reprezentanții USR PLUS au ocazia să arate marți la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”, a precizat senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

Back to top button