Politică

Marius Lulea(AUR): Se pregătește FALIMENTUL firmelor românești, plecarea șoferilor din România în afară țării

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că politicienii români de la Bruxelles au trădat România prin semnarea Pachetului de Mobilitatea I, fapt ce pregătește falimentul companiilor românești de transport, pentru că Germania și Franța au nevoie de șoferii de tir români, în plus e vorba de o cifră de afaceri de circa 5 miliarde de euro, bani care ajung în momentul de față în România.

„Transportatorii români aduc în România anual peste 5 miliarde de euro. Suma este una colosală în condițiile în care toată piața de energie românească este de 5 miliarde de euro.

Acești bani deranjează foarte mult pe partenerii noștri occidentali obișnuiți să ia, nu să dea. Practic românii transportă cam totul prin Europa la prețuri competitive.Acesta este motivul pentru care nemții au cerut reglementarea pieței transporturilor. Vedeți ce frumos sună: reglementare, cum aveam noi la energie și gaze, ca să beneficiem de propriile resurse, adică nu piață liberă și concurențială.

Așa că, fără nici o opoziție de la București, unde avem parte numai de slugi, proști și trădători, inclusiv europarlamentarii români, s-a trecut la limitarea pieței. Scopul final este falimentul firmelor românești, plecarea șoferilor din România în afară țării și pierderea acestui avantaj pe piață. Ca să fie siguri că firmele românești nu se vor opune, s-a dat comandă pe linie de partid ca să se intre cu controle peste ei și tot felul de impozite și taxe inventate, cică retroactiv de plată. A calculat stăpânirea în așa fel încât firmele să rămână numai cu datorii.”, a declarat Marius Lulea.

Transportatorii ies, astăzi, la București, în fața Guvernului României pentru a-și cere drepturile

„Astăzi este un protest al transportatorilor din România în Piața Victoriei. Fiți solidari cu ei, aveți răbdare, căci se luptă pentru fiecare dintre noi. Sindicatele, Patronatele, Federațiile, Asociațiile trebuie să fie puternice, nu trebuie românii să se comporte precum slugile în fața politicienilor. Vreau să felicit transportatorii, felicitări că sunteți uniți, mi-aș dori să văd toți românii așa bătăioși. Eu vă spun doar atât: tot ce pierdeți astăzi datorită acestei guvernări ticăloase veți câștiga în 2024 când vom putea să îi reprezentăm pe români în executiv. Știu că nu încălzește acest lucru, dar oferim o perspectivă.”, a mai spus Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button