Social

Bucureștenii îngheață în case. Aproape 1.000 de blocuri nu au căldură sau apă caldă

Alertă pentru Bucureșteni! Termoenergetica anunță că aproape 1.000 de blocuri din București rămân fără căldură sau apă caldă în plin ger.

Avariile la rețeaua de termoficare din București continuă să creeze dificultăți pentru locuitorii orașului, afectând sute de clădiri astăzi în privința furnizării de apă caldă și căldură.

Conform anunțului Companiei Municipală Termoenergetica București (CMTEB) din data de 25 ianuarie 2024, un număr total de 982 de imobile în București se confruntă fie cu lipsa completă a apei calde și căldurii, fie cu furnizarea acestora în condiții suboptimale.

Mai precis:

  • 271 imobile au apa caldă și căldura complet oprite,
  • 711 imobile primesc apă caldă și căldură, însă nu în parametrii optimi.

Astfel că, mii de bucureșteni tremură de frig în case. Mare parte dintre avarii au ca termen de remediere finalul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, însă există și câteva blocuri ce vor întâmpina probleme până vineri dimineață, 26 ianuarie 2024.

La acest moment, sistemul de termoficate din Capitală funcționează normal în proporție de 89%, conform informațiilor transmise prin aplicația mobilă TermoAlert.

Există probleme în toate sectoarele orașului, cele mai multe avarii fiind înregistrate în S2.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button