Social

CTP îi jignește în avans pe românii care vor muri de COVID-19

„Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.” – Este afirmația prin care analistul Cristian Tudor Popescu alege să-i jignească în avans pe românii care vor fi răpuși de al patrulea val al pandemiei de coronavirus.

Acesta consideră că Guvernul PNL-USRPlus nu a pregătit România de valul patru afirmând că nu sunt „nici măcar locuri suplimentare la morgă”.

„Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

De asemenea, analistul a menționat că marea majoritate a oamenilor care vor muri de Covid-19 vor fi din rândul celor nevaccinați.

„Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.

Back to top button