Politică

Udrea: Dacă lângă Cîțu este Emil Boc, PNL a ales corect

Elena Udrea și-a declarat susținerea pentru noul șef al PNL, despre care spune că nu are o experiență politică suficientă pentru poziția pe care o are, dar este susținut de oameni ca Emil Boc care au are experiența necesară atât în administrația publică cât și în politică.

„Ca politician cred că Florin Cîțu este la început de drum, ocupă o funcție prea mare pentru experiența pe care o are, însă am încredere în cei care îl susțin. Atâta vreme cât lângă Cîțu este Emil Boc, spre exemplu, cu o experiență de om politic uriașă și de om de administrație – primar, prim-ministru – eu cred că PNL a avut dintre cele două opțiuni, opțiunea corectă”, a declarat Elena Udrea, fost ministru în guvernul Boc.

Întrebată de ce crede că președintele Klaus Iohannis a renunțat să-l susțină pe Ludovic Orban, Udrea a precizat că nu cunoaște relația pe care o avea cei doi înainte de afirmațiile șefului statului.

„Nu am detalii despre intimitățile dintre PNL și Klaus Iohannis. Faptul că în jurulu domnului Cîțu sunt oameni în care am totală încredere este suficient să spun că votul PNL a fost în direcția corectă având în vedere candidații”, a precizat Udrea.

Back to top button