importantPolitică

Codrin: ,,Sunt complici.Toți într-o echipă, toți pe blat, controlați de sistem!

Codrin Ștefănescu iese la rampă cu o acuzați incendiare contra mai multor partide și politicieni, cărora le dă numele.

Ieșire vehementă a lui Codrin Ștefănescu, cel care se ocupă în aceste zile de dezvoltarea partidului ”lui Dragnea”, ”Alianța pentru Patrie”.

Într-o postare de pe Facebook care a fost scrisă noaptea târziu, Codrin Ștefănescu acuză partide și oameni din politică de complicitate în vederea satisfacerii unor interese străine.

”Sunt complici, ca să știți asta! Adică Iohannis, Cîțu, Bârna, Cioloș și Ciolacu!”, scrie Codrin, acuzându-i că sunt ”toți într-o echipă, toți pe blat, toți controlați de către sistem! Nepăsători și imuni la suferințele românilor, lipsiți de scrupule și mincinoși”.

Mai mult, Codrin afirmă că respectivii sunt ”Un grup bine organizat și finanțat, la cheremul și porunca intereselor străine!”.

Ieșirea lui Codrin Ștefănescu are și o componentă pro domo: ”De aceea a fost nevoie să apară Alianța pentru Patrie! Ca să existe și un partid românesc, pentru români, în interesul lor!”.

”Alianța pentru Patrie suntem toți, iar ei sunt adversarii noștri!”, scrie Codrin, descriind situația de pe front: ”Două tabere și atât: trădătorii românilor și românii în marea lor majoritate! Avem obligația de-a câștiga bătălia cu ei și de a recupera România! Ca să fie clar pentru toată lumea!”.

În privința șanselor acestei noi grupări, Corin Ștefănescu este optimist și își informează cititorii că ”Ne organizam în teritoriu în fiecare zi! Cu viteza luminii! Asta și pentru faptul că suntem susținuți peste tot în țară! Și va mulțumim!”.

Back to top button