PoliticăPrima Pagină

Claudiu Târziu: De cîte ori trebuie să se mai rotească PSD și PNL, cu anexele lor, la putere pentru a se trezi românii?

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, îi invită pe români în stradă la protestul de pe 2 Octombrie din Piața Universității(ora 17:00), deoarece a venit momentul să scurtcircuităm sistemul mafiot format din PNL, PSD, precum și anexele lor, care se rotesc la putere de 32 de ani.

„Oare cît timp își vor mai pune speranța majoritatea românilor care votează în partidele care i-au furat sistematic, i-au nedreptățit constant, i-au umilit cu metodă și i-au vîndut fără remușcări?

De cîte ori trebuie să se mai rotească PSD și PNL, cu anexele lor, la putere pentru a se trezi românii?

Oare cînd va înțelege majoritatea celor peste 50% dintre românii care nu votează de obicei că politica făcută prost îi afectează și pe ei?

Ce ar trebui să ni se mai întîmple pentru a pricepe că a nu vota nu ne scutește de a suporta felul oribil în care guvernează unii împotriva noastră?

Cînd vom înceta să credităm tot felul de subdezvoltați mintal, limbuți fără substanță, scandalagii de profesie, inși fără meserie, impostori cu tupeu, sufletele chircite de frustrări și caractere slabe, care, odată ajunse în poziții de putere, caută să domine abuziv, să se înavuțească din banul public și să se răzbune?

Cînd ne vom hotărî să resetăm sistemul?”, se întreabă retoric liderul AUR, Claudiu Târziu.

Back to top button