Politică

Marius Lulea: AUR a sesizat Avocatul Poporului! Parlamentul a devenit o anexă a Guvernului

AUR a sesizat Avocatul Poporului cu privire la abuzurile comise prin aprobarea HG 990/2021 și cere intervenția în vederea anulării ei.

De asemenea pregătim cu avocații anularea în instanțele de contencios-administrativ, urmând ca săptămâna viitoare să depunem un demers în acest sens.

Deși România este republică parlamentară, realitatea este alta: se încalcă constituția și avem o republică guvernamentală, în care un om care nu este ales de români, decide în numele lor(primul-ministru). Parlamentul a devenit o simplă instituție cu rol decorativ, o anexă a guvernului care legiferează prin ordonanțe și hotărâri.

Guvernul nu vede alte soluții pentru pandemie decât încălcarea drepturilor fundamentale și vaccinarea forțată. Este penibil să ceri certificat de vaccinare când știi că ele nu există și nu vor exista. Practic condamnăm companiile la faliment deoarece nimeni nu le va mai trece pragul.

S-a ajuns deja la a treia doză, va veni a patra și tot așa la fiecare șase luni. Corpul uman va fi intoxicat cu aceste vaccinuri și la un moment dat vor crește dozele deoarece se vor dezvolta viruși imuni la acestea. Știu că este greu, că este o boală dificilă, dar nu putem distruge imunitatea unui popor prin tot felul de chimicale cu efect pe termen scurt.

De asemenea oamenii au o reacție naturală negativă la a li se impune ceva. Nu vor accepta niciodată să li se impună lucruri, mai ales când e vorba de corpul lor. Trebuia o altfel de abordare, una care să informeze corect, pozitiv și apoi ei să decidă. Toți știm că această campanie este deja un eșec și nu se poate schimba acest lucru.

Pe 2 octombrie românii vor ieși în stradă la Piața Universității, ora 17. Situația este greu de acceptat, nu se vede luminița de la capătul tunelului. Avem un guvern care nu mai are legătură cu România, pare mai degrabă un simplu executant al unor interese străine.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button