Politică

Claudiu Târziu(AUR): Gata, au… înfrânt

Liderul AUR, Claudiu Târziu, consideră congresul PNL și atitudinea președintelui Klaus Johannis o bătaie de joc la adresa cetățeanului, iar începând de astăzi covidul are culoare politică. Claudiu Târziu îi invită pe români în stradă pe 2 Octombrie, în Piața Universității, deoarece e timpul să îi dăm jos pe Cîțu și Iohannis de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni.

,,Am văzut astăzi că și covidul are o culoare politică și că el alege să nu se transmită la astfel de reuniuni cu peste 5000 de membri.

Am văzut că sfîrtecarea țării este permisă, dacă slujește intereselor de mărire ale unora, care înțeleg să folosească demnitățile publice ca surse personale de putere.

Am văzut că s-au ales între ei, pentru ei, nu pentru popor.

Hai să vadă și ei cum e să privească de pe margine și să lase pe unii cu cap să se ocupe de guvernare!

Moțiunea de cenzură depusă de AUR încă așteaptă să fie votată! Poate măcar acum se va trezi și PSD-ul să voteze. Sau tot n-au așteptat destul?

Criza în care ne aflăm se va resimți tot mai tare pe zi ce trece, atît la nivel economic, cît și social. Preturile cresc, forța de cumpărare scade, iar drepturile și libertatea ne sunt îngrădite progrsesiv.
Hai să nu mai așteptăm, hai să-i oprim! ACUM!

#votațimoțiunea”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Back to top button