Politică

Baronul Flutur, la Congresul PENALILOR: Este un spectacol jalnic al democrației

Baronul de Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis liberalilor că se desfășoară un ”spectacol jalnic al democrației” pentru că în loc de unitate în PNL se huiduie colegii de partid.

”Pentru că trebuie să răspundem și am intrat în această echipă a lui Florin Cîțu pentru un scop pragmatic: trebuie să răspundem la întrebarea ”ce facem de luni încolo?”.

Vă cer o amnistie a supărărilor și a vorbelor grele, să reunim marea familie liberală. Cei care aveți astăzi un ”of”, vă rog să vă folosiți această energie pentru a lupta împotriva adversarilor noștri politici, împotriva PSD, nu împotriva colegilor de partid.

Din păcate noi am generat instabilitate politică și trebuie să ne adunăm. Trebuie să lucrăm pentru țară, pentru că românii de asta ne-au votat, nu pentru un spectacol jalnic al democrației, cum se întâmplă astăzi la Romexpo.

Haideți să trecem Carpații să legăm provinciile istorice, că asta așteaptă oamenii, nu autostrăzi desenate cu carioca! Aici trebuie să ne concentrăm energia. Am uitat despre antreprenori, despre omul cu bătături în palmă și aici trebuie să ne concentrăm energia. Avem nevoie de măsuri concrete pentru tineri, nu de discursuri demagocice pentru a nu ne pleca tinerii din țară.

Am un decalog pe care-l propun PNL:

1. Clarificare doctrinară.

2. Profesionalizarea partidului, meritocrația. Să nu ne facem de râs cu unii dintre oamenii pe care i-am numit în funcții.

3. Întărirea relației cu președintele României. Nu, domnilor, de la alte partide, nu ne spuneți voi cine să fie lider la PNL, cine să fie premier al PNL.

4. Relația cu Europa, cu PPE este esențială. Nu mai trebuie să avem poziția ghiocelului la Bruxelles.

5. Resursa umană: omul trebuie să se simtă util partidului.”, a spus Gheorghe Flutur.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button