Știrile 60m.RO

Brăila: Tineri aruncați cu forța în dube de jandarmi pentru că au ieșit la protest

Tinerii din Brăila, aproape 150 la număr, au ieșit pentru a doua oară în stradă, în semn de protest împotriva noilor restricții care îi obligă să stea închiși în case deși a venit primăvara. Copiii au spus că ei nu au bani să stea acasă pe spatele părinților și vor să lucreze, dar în aceste condiții restrictive nu își pot găsi un loc de muncă.

„Aceștia au străbătut Calea Călărașilor, din Barieră până în dreptul Palatului Agriculturii, pentru a-și exprimă nemulțumirea față de decizia autorităților centrale de a interzice circulația după ora 20:00 în localitățile cu incidența a cazurilor de COVID mai mare de 4 la mia de locuitori.

În timpul manifestațiilor, jandarmii au intervenit și au băgat în dubă un protestatar. Acesta a opus rezistență, iar în filmarea de mai jos se arată cum aceștia au pornit în trombă cu ușa de la mașină deschisă, iar piciorul tânărului atârna pe afară. Ceilalți protestatari au continuat drumul până în punctul zero al întâlnirii lor, Palatul Agriculturii, unde, și acolo, erau așteptați de un alt echipaj al Jandarmeriei.”, notează Braila.info.

Deputatul AUR de Brăila, Ciprian Ciubuc, condamnă acțiunile abuzive ale Jandarmeriei Române

„Condamn actiunile abuzive a Jandarmeriei Române împotriva celor 150 de tineri care au iesit azi 27.03.2021 în Brăila să protesteze pașnic împotriva restricțiilor care încalcă drepturile și libertăților românilor. Cer Jandarmeriei Române din Brăila explicații în scris și să ne spună public cine a comandat această descindere în forță împotriva tinerilor din Brăila și care sunt motivele prin care Jandarmeria Română încarcă abuziv în dube tineri care protestau pașnic în marș!!!”, a declarat Ciprian Ciubuc pentru 60m.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button