Știrile 60m.RO

Premiera românească a spectacolului ”Candid”, de Leonard Berstein, regia Andrei Munteanu, va fi prezentată în cadrul Festivalului ”Enescu”

Premiera românească a spectacolului ”Candid”, de Leonard Berstein, regia Andrei Munteanu, va fi prezentată în cadrul Festivalului ”Enescu”, vineri, de la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, informează un comunicat transmis 60m.RO.

„Candid este izgonit de acasă, trimis cu forţa în armată, adus în faţa Inchiziţiei, deposedat de orice avere, naufragiat pe o insulă pustie şi separat mereu de adevărata sa iubire – Cunegonda. Şi pe ea o urmăresc nenumărate ghinioane, inclusiv – dar fără a se limita la – prostituţie, căsătorie forţată cu un om înstărit, chiar şi sclavie. Cu toate acestea, totuşi, amândoi încearcă să-şi amintească lecţiile dragului lor tutore, Dr. Pangloss: ‘Totul este spre bine în cea mai bună din lumi'”, se arată în prezentarea spectacolului.

Echipa artistică a spectacolului cuprinde nume precum Constantin Adrian Grigore, respectiv Alexandru Ilie (conducerea muzicală), Cătălin Ionescu Arbore (decor), Unda Popp (costume), Bogdan Boantă şi Andra Gheorghe (coregrafie), precum şi Aurel Muraru (dirijor cor).

Biletele pot fi achiziţionate atât online, de pe site-urile www.opereta.ro şi www.startickets.ro, precum şi de la casa de bilete aflată în incinta teatrului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button