Politică

Dan Tănasă: AUR este singurul partid din România care a solicitat Parlamentului să adopte o hotărâre prin care să respingă declarațiile Președintelui Ungariei

Deputatul AUR, Dan Tănasă, face un anunț pe pagina sa de Facebook în legătură cu declarațiile șovine și iredentiste ale președintelui Ungariei la summitul Crimeea. AUR este singurul partid din România care a solicitat Parlamentului să adopte o hotărâre prin care să respingă declarațiile președintelui Ungariei.

„Anexarea Crimeei de către Rusia este similară cu Tratatul de la Trianon – încheiat la finalul Primului Război Mondial, când Transilvania a revenit României”, a declarat președintele Ungariei, János Áder. 

„Uite aici o știre pe care nu o veți vedea nicăieri: AUR este singurul partid din România care a solicitat Parlamentului să adopte o hotărâre prin care să respingă declarațiile Președintelui Ungariei cu privire la Transilvania. Am propus colegilor mei deputați să adresăm o cerere oficială către conducerea Parlamentului să reacționeze ferm față de aberațiile Președintelui Ungariei. AUR a depus o cerere scrisă în acest sens, cerere care acum este blocată de PSD, PNL, UDMR și USR în sertarele Parlamentului. #DreptatepentruRomânia”, a afirmat liderul AUR, Dan Tănasă.

Back to top button