PoliticăPrima Pagină

Presa maghiară: La Congresul UDMR, atât puterea, cât și opoziția se închină UDMR

Presa maghiară relatează un fapt de la congresul UDMR, Kelemen Hunor îi are la picioarele sale pe aproape toți liderii politici din România. La eveniment au fost invitați prietenii de seamă ai UDMR de la București și Budapesta. Slugile de la București care s-au făcut preș în fața UDMR au fost Marcel Ciolacu, Florin Cîțu și Ludovic Orban.

Cîțu: Dragul meu Hunor, vom sta 4 ani la guvernare!

Marcel Ciolacu, președintele PSD, are sentimente prietenoase pentru UDMRR, a participat, de asemenea, la eveniment. Desigur, dragostea nu este altruistă: din moment ce coaliția de guvernare scârțâie, iar dacă există o problemă(adică guvernul eșuează), fără UDMR, PSD nu ar putea forma o majoritate.

La congres nu au fost prezenți liderii USR-PLUS pentru că au fost dați afară din guvern și nu au dorit să accepte invitația. Singurul partid din România care nu a fost invitat și care nici nu ar fi participat la un asemenea simpozion este Alianța pentru Unirea Românilor – AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button