Politică

Rodica Boancă: Senatorii PNL, USR și PSD, blochează audierea lui Arafat

Senatorii PNL și USR, ajutați prin abținere de PSD blochează audierea lui Raed Arafat și a miniștrilor Sănătății și Educației în cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senat. Audierea avea ca subiecte: școala online, măștile în școală pentru copii, mai ales cei cu afecțiuni respiratorii și centrele de vaccinare.

Toți părinții și profesorii trebuie să dea în judecată statul pentru imensele prejudicii aduse educației și dezvoltării copiilor! Cereți despăgubiri și blocați judecătoriile cu chemări în instanță! Toți profesorii vom fi decredibilizați și ni se va lua obiectul muncii: educația, catedra, modelarea minților!

Au votat împotriva realizării audierii Autoritatilor guvernamentale solicitate de 300 de petenți senatorii: Daniel Fenechiu, Virgil Guran, Raluca Ioan – secretarul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor(PNL), Claudia Banu și secretarul Senatului – Dan Ivan, senator USR, iar Cristina Breahnă – PSD s-a abținut. Au votat pentru senatorul Rodica Boancă, Ion Prioteasa(PSD) și senatorul independent Diana Iovanovici Șoșoacă.

Back to top button