Social

Protest inedit al unui șofer de autobuz din Iași. Acum riscă sancțiuni

Un șofer din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iași riscă să fie sancționat după ce a pus în parbrizul autobuzului pe care îl conducea mai multe afișe cu mesaje împotriva vaccinării, informează Agerpres.

„Șoferul a fost oprit ieri (miercuri -n.r) de angajații de la serviciul Siguranța Circulației, a fost pus să dea jos afișele. A fost o inițiativă proprie. Astăzi a încercat din nou să pună afișele și să iasă la stradă. A fost oprit.

Nu i s-a mai permis să iasă pentru că nu a respectat regulamentul de ordine interioară. Temporar lucrează ca șofer de parc. Urmează să fie cercetat disciplinar întrucât nu are voie să afișeze în mijloacele de transport un afiș neautorizat.

Funcție de gravitatea faptei riscă și o sancțiune de maxim 10% pe o perioadă de trei luni. În cazul în care repetă, poate fi și concediat, dar nu pentru că a postat mesajul, ci pentru că nu era autorizat să pună orice mesaj în autobuz fără aprobarea conducerii instituției sau a altor factori de decizie.”, a declarat Cristian Stoica, directorul CTP Iași.

Back to top button