PoliticăPrima Pagină

Protestul AUR în Parlament: Supuneți la vot moțiunea!

Parlamentarii AUR protestează în Parlament deoarece PSD și PNL, noul USL 2.0 blochează votarea moțiunii de cenzură încălcând Constituția României. În mod normal, conform legii, astăzi ar fi trebuit supusă la vot moțiunea de cenzură a AUR. Liderul AUR, George Simion, a cerut supunerea la vot a moțiunii de cenzură, altfel se ia în calcul greva parlamentară și protestele de stradă, deoarece se instaurează dictatura în România, pas cu pas, după bunul plac al președintelui Klaus Iohannis.

„Articolul 113 aliniatul 3 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ne spune: „Moțiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în ședința comună a celor două Camere”, aici mă întreb și întreb și toți românii: despre ce stat este România? Ce formă de guvernământ are România? Or Constituția nu este pentru a fi respectată chiar de cei din sala de Plen al Parlamentului României. Respectarea Constituției în România nu mai este obligatorie?”, a declarat deputatul AUR Vaslui, Raisa Enachi, pentru 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button