PoliticăPrima Pagină

Cîțu, MITĂ către Mircea Hava: „Cât vrei să o închidem acum”

„Cât vrei ca să o închidem acum”, i-ar fi spus premierul Florin Cîțu fostului lider al PNL Alba, europarlamentarul Mircea Hava, pentru a-l coopta în tabăra sa din PNL, după cum a relatat acesta din urmă într-un discurs la o ședință a filialei din Sebeș a partidului, relatează alba24.ro, care a obținut o înregistrare video de la acea reuniune.

Vineri seara, la Sebeș s-a ținut o ședință internă, pentru alegerea comitetului PNL Alba ce va participa la alegerile naționale pentru șefia partidului. Rând pe rând, cei mai importanți oameni din partid la nivel județean au mers la microfon unde au ținut un mic discurs.

Printre cei care au vorbit s-a aflat și europarlamentarul Mircea Hava, care la ultima ședință PNL a pierdut șefia partidului, în fața lui Ion Dumitrel. Mircea Hava a dezvăluit ce i-ar fi spus Florin Cîțu când a vrut să îl coopteze de partea sa, dar și că se va întoarce de la Parlamentul European și va candida, însă momentan nu știe la ce.

Mircea Hava: „Port un pic de ranchiună celor care m-au mințit. Nu pot să zic, ca Băsescu, <rușine Dinu Patriciu>, eu nici măcar nu vă zic să vă fie rușine. Trebuie să fii om să îți fie rușine. (…)

Abia aștept să se termine cu Bruxelles să mă întorc. Vă spun singur că mă voi întoarce. Să văd unde voi candida, pentru că minciuna câteodată trebuie pedepsită și mai ales modul în care este făcută”.

Mai mult de atât, Mircea Hava a spus că el nu ”dansează nici cu Orban, nici cu Cîțu”.

Pentru a-și susține afirmațiile, Mircea Hava l-a chemat la microfon pe Marius Hațegan pentru a relata ce i-ar fi spus Florin Cîțu lui Mircea Hava, când premierul i-a cerut sprijinul acestuia, în lupta pentru șefia PNL.

Mircea Hava: „Ce a zis Cîțu către mine în momentul în care trebuia să facem mariajul?

Marius Hațegan a mers la microfon și a zis: „Cât vrei să o închidem acum”.

„Nu am vrut nimic, eu vreau liniște și sănătate. Eu vă spun lucrurile care au fost și sunt probate”, a spus Mircea Hava.

Back to top button