Știrile 60m.RO

Eugen Tomac către președintele Republicii Moldova: „Sângele apă nu se face”

Președintele PMP, Eugen Tomac, și-a exprimat punctul de vedere referitor la modul în care au fost întâmpinate la Chișinău cele douăzeci de camioane cu materiale sanitare oferite de România, criticând dur conducerea de peste Prut.

Potrivit acestuia, convoiul care a fost „întâmpinat cum nu se putea mai frumos la graniță, s-a oprit cum nu se putea mai urât și josnic sub un pod de la intrarea în Chișinău!”

Tomac a subliniat că spre deosebire de Rusia, care livrează doar propagandă, România oferă un sprijin real pentru oamenii nevinovați afectați de noul coronavirus.

„Dar, când te cheamă Dodon și îți place să stai sub ruși, acționezi ca un frustrat. De la București, camioanele cu ajutoare materiale au plecat din Piața Victoriei și vor ajunge, vrea Dodon sau nu, la toți cei care au nevoie de ele. De sub pod sau din centru, românii din R. Moldova știu exact cine le este alături oricând au nevoie”, a mai spus Tomac.

În încheiere, președintele PMP a subliniat faptul că ”aceste gesturi sfidătoare nu se uită și Dodon să rețină: sângele apă nu se face!”

 

Back to top button