Politică

Dan Tănasă, despre PSD: Are niște butoane la Cotroceni și la AMBASADE

”Fără ajutorul PSD, Iohannis nu lua niciodată al doilea mandat!” – senatorul Dan Tănasă comentează dur manevrele PSD și pune problema unei duble comenzi a social democraților.

Una dintre cele mai puternice voci ale AUR, senatorul Dan Tănasă este revoltat de atitudinea transmisă de liderii PSD. Cunoscutul jurnalist aruncă în fața PSD duplicitatea atitudinii în cazul moțiunii.

”Spui că vrei să dărâmi premierul dar vrei să blochezi moțiunea”.Dan Tănasă acuză existența unei duble sau multiple comenzi a social democraților: ”PSD are niște butoane la Cotroceni și la niște ambasade străine”, a declarat Dan Tănasă la Antena 3.

În privința reproșului transmis de liderul Marcel Ciolacu, că AUR și USR PLUS nu le-au transmis moțiunea, Dan Tănasă dă PSD o adevărată palmă.

”PSD nu ne-a anunțat și nu ne-a consultat niciodată când a depus vreo moțiune”, spune senatorul, subliniind că AUR a votat toate moțiunile PSD. De asemenea, senatorul Tănasă a anunțat că AUR va vota și o eventuală moțiune a social democraților, subliniind că partidul său a fost singurul care, până acum, și-a îndeplinit toate angajamentele.

Pe de altă parte, el acuză dur PSD de duplicitate: ”Fără ajutorul PSD, niciodată Iohannis nu lua al doilea mandat”.

”Fără PSD, Nicușor Dan nu câștiga Primăria Capitalei”, spune Tănasă, argumentând afirmație prin prezența personalităților controversate propuse de Gabriela Firea în fruntea listei de consilieri, în primul rând Petre Roman și Dumitru Dragomir.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button