Politică

Lilian Scripnic: PSD a trecut în echipa câștigătoare din PNL!

Deputatul AUR, Lilian Scripnic, anunță că PSD a trecut în echipa câștigătoare din PNL alături de Florin Cîțu. PSD și PNL au boicotat din nou ședința Camerelor reunite ale Parlamentului României, astfel depunerii moțiunii de cenzură a fost amânată din nou.

„PSD a trecut în echipa câștigătoare din PNL! Moțiunea de cenzură prin care AUR intenționează să dea jos Guvernul Cîțu, un guvern care face atât de mult rău românilor, a fost blocată de reprezentanții PNL și PSD din conducerea Parlamentului. Este un blocaj prin care liberalii încearcă să amâne plecarea lui Cîțu din fruntea Excutivului timp de cel puțin două săptămâni, până la alegerea acestuia în funcția de președinte PNL. AUR este singurul partid care a inițiat moțiunea de cenzură urmărind exclusiv interesele românilor. PSD tace sau lipsește în momentele cheie, fapt care dovedește susținerea din umbră a „echipei câștigătoare” din PNL. USR-PLUS a semnat moțiunea noastră de cenzură, dar miniștrii lor nu au demisionat din guvernul pe care vrem să îl demitem în Parlament.În timp ce Marcel Ciolacu făcea un nou blat cu Florin Cîțu (sau poate chiar cu Klaus Iohannis), Euro atingea un nou maxim istoric: 4,9475 lei/euro.2”, a declarat Lilian Scripnic pentru 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button