EconomiePrima Pagină

Atac frontal la Isărescu, EURO la 5 lei: V-a zis instituția condusă de turnător câte zeci (sute) de milioane de euro a paradit azi din rezervă ca euro să nu se ducă la 5 lei?

Radu Soviani a lansat un atac frontal la Mugur Isărescu, pe care îl acuză a cheltuit o sumă imprezionantă în euro din rezerva valutară a țării pentru a păstra euro la sub cinci lei.

„V-a zis instituția condusă de turnător câte zeci (sute) de milioane de Euro a paradit azi din rezervă ca Euro să nu se ducă la 5 lei? (Maximul de pe interbancar a fost de 4,97 lei pentru un Euro). V-a spus turnătorul că această depreciere este indusă de mixul de politici economice aplicat de turnător și de glumeții de la Palatul Victoria? Mix exprimat perfect și fără dubii de următoarea ,,misiune”:

,,În colaborare cu alte instituții care împărtășesc idealurile noastre (notă mea: SRI, SIE) ne focalizăm obiectivele pentru realizarea obiectivelor de care suntem etic, social și financiar responsabili”.

Vă pare cunoscut? Ce credeți, este misiunea spitalului de glumeți Săpoca sau a alianței de guvernare, sprijinită de gluma aia de opoziție – Pesedeee…? Nu vă mai las să vă perpeliți. E de la Săpoca. Și dacă misiunea Săpoca coincide cu misiunea alianței de guvernare, nu ar fi bine ca din decidenți, să devină pacienți? Întreb pentru un prieten.”, a scris Radu Soviani pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button