Politică

BLAT USL? Premierul lui daddy anunță că PSD depune moțiune de cenzură

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, duminică, la Antena3, că USR se comportă ca și când în ultimul an nu ar fi fost la guvernare alături de PNL și UDMR. El i-a invitat pe cei de la USR să voteze moțiunea PSD, dacă vor să cadă Guvernul Cîțu. Astfel blatul PSD/PNL devine din ce în ce mai vizibil.

„La guvernare, în ultimul an, nu a fost doar PNL. Nu putem să ne facem că uităm nenorocirile pe care le-a făcut la Vlad Voiculescu la Sănătate, Năsui la Economie (…), Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene a tratat și tratează PNRR ca pe o afacere proprie. Deci în acest an, s-au întâmplat lucrurile acestea în alianța USR-PNL-UDMR. Sigur că demersul celor de la USR este…se separă ca și când ei n-ar fi existat în acest an la guvernare. PSD este cel mai mare partid din România. Nu poate fi folosit pe post de ghioagă de către USR. (…)  Dacă vor cu adevărat să dea jos Guvernul, trebuie să-și asume acest dezastru și să voteze moțiunea PSD”, a spus Grindeanu la Antena3.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button