Social

Război cu iz de securitate între Soviani și Mișu Negrițoiu

Scena politică stă pe un butoi cu pulbere, lucru devoalat și pe rețelele de socializare de către greii finanțelor Radu Soviani și Mișu Negrițoiu. Soviani îi aruncă vorbe grele lui Negrițoiu pe care îl face securist și sifon la SRI.

„Misu Negritoiu, zombie-ul cu caimac, fost lucrator in comertul exterior al securitatii, fost director in banca olandeza din Romania care a incalcat embargoul impus de SUA Iran-ului, fost Presedinte al ASF – institutie ,,independenta” pe care a subordonat SRI-ul-ui prin protocol si unde a antrenat dezordine sociala si proteste de strada prin inducerea artificiala a scumpirii politelor RCA, in beneficiul unor grupuri de interese nelegitime, el vorbeste de satrap? Fostul turnator al Securitatii, Manole, ar fi mandru de faptul ca Negritoiu a devenit postac la Rares Bogdan… si chiar de stil-ul lui.”, a scris Soviani pe pagina sa de Facebook, fiind însoțit de un comentariu al lui Mișu Negrițoiu, fost șef ASF.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button