JUSTIȚIE

Poliția Capitalei: Un poliţist a fost depistat sub influenţa drogurilor la intrarea în serviciu

Un poliţist de la Secţia 20 din Capitală este verificat disciplinar după ce a fost depistat sub influenţa drogurilor la intrarea în serviciu, un caz similar fiind înregistrat în luna august în judeţul Prahova.

”În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei  a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTestUnul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare”, anunţă Poliţia Capitalei, care preciează că astfel de controale sunt curente şi vor continua.

Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament. Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi vă asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de  calitate.

În luna august, un poliţist din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button