Politică

Dan Tănasă: Klaus Iohannis trebuie suspendat! Din președinte a devenit bufon

Liderul AUR, Dan Tănasă, a făcut o analiză la postarea președintelui Klaus Iohannis în care atacă partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Deputatul AUR a constatat, ca orice român, că președintele Iohannis a devenit un bufon în fața cetățenilor și nu mai poate ocupa cea mai înaltă funcție de demnitate publică în stat.

„Așa arată postarea lui Iohannis în care atacă AUR. Grija lui Iohannis acum suntem noi, cel mai mic și mai tânăr partid din România. Cei care râd de mesajul lui sunt mult mai mulți decât cei care îl susțin. Dacă ne uităm și la cei supărați aveam imaginea unui Klaus Iohannis bufon, de care lumea râde mai mult decât îl ia în serios. Klaus Iohannis trebuie suspedat! Personajul nu mai are nicio legătură cu România. Fără PSD acest dulap inutil nu primea al doilea mandat. #DreptatepentruRomânia”, a scris liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button