Social

Se anunță proteste de amploare împotriva lui ‘Daddy’ Cîțu

Comunitatea ”Corupția ucide” incintă la proteste masive care să ducă la căderea guvernului Cîțu. Sâmbătă, între orele 18:00 și 23:00, un protest este programat a avea loc în Piața Victoriei, chiar în fața sediului guvernului. Alături de anunţul evenimentului, postarea de pe Facebook include şi o fotografie modificată a premierului, în care îi sunt adăugate mustaţa şi dantura lui Liviu Dragnea.

„Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!

Îi demite pe rând miniștrii incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate. Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL lui Cîțu. Săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret”, e mesajul comunității ”Corupția ucide”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button