Politică

Marius Lulea: USR a girat aproape un an un JAF sistematic executat asupra românilor

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, acuză USR de un jaf sistematic executat românilor prin participarea la guvernare alături de premierul penal Florin Cîțu.

,,Ei nu sunt deranjați că Florin Cîțu a împrumutat românii cu 25 de miliarde de euro într-un an, nu contează că au făcut așa-zisa liberalizare a prețurilor la gaz și curent electric și care a permis prețuri speculative, pentru USR nu a contat că prețul la pâine și ulei s-a dublat sau că nu mai producem nici un kilogram de oțel-beton, pentru USR contează frăția cu Stelian Ion.”, a declarat Marius Lulea.

Vicepreședintele AUR consideră că am pierdut un an din viața fiecărui român și suntem deja pe marginea prăpastiei datorită mariajului USR-PLUS cu PNL.

,,Unii se înșeală când consideră că AUR va lăsa țara de izbeliște și nu poate oferi soluții, sau că fugim de actul guvernării, problema este că nu ai cu cine guverna, căci PNL și PSD fură cu tine în casă.

Dar avem soluții și le vom folosi, iar soluția noastră a fost spusă deschis românilor în campanie. Comparați soluția noastră cu Florin Cîțu și spuneți dacă nu e mai bună. Așa soluții, mai bune, vom propune la fiecare minister.

La momentul de față parlamentul, la mai puțin de un an de la START, nu mai reprezintă voința românilor, iar cei care au format guwernul au urmărit doar propriile interese.

USR să meargă până la capăt, dacă vor cu adevărat să își reprezinte electoratul, dar mizeriile la care sunt părtași sunt greu de îndepărtat. Sigur că motivațiile noastre sunt diferite, dar să lăsăm Țara în mâinile unui om rău nu este o variantă.”, a mai declarat Marius Lulea.

Back to top button