Politică

Grindeanu, premierul lui Daddy, s-a răzgândit: Acum vrea moțiunea PSD

Premierul marionetă, Sorin Grindeanu, controlat de daddy Dragnea, s-a răzgândit în privința moțiunii de cenzură. PSD, tovarășul PNL din anticameră, dorește să aibă propria moțiune.

”Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţinea PSD, restul sunt poveşti”, a afirmat Grindeanu.

”Astăzi, PSD va prezenta textul moţiunii de cenzură pe care îl şi punem la dispoziţia parlamentarilor pentru a o semna. Cine vrea ca acest Guvern să pice, va semna moţiunea PSD. Restul sunt poveşti. Contezi doar dacă semnezi. Dacă nu, faci balet”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.

Grindeanu a precizat că PSD este singurul partid care are suficienţi parlamentari pentru a iniţia o moţiune de cenzură, iar USR ar trebui să semneze moţiunea PSD. 

”USR e parte a problemei, nu a soluţiei. USR, dacă vrea cu adevărat să pice acest Guvern, va semna moţiunea PSD”, a mai declarat Grindeanu. 

Acesta susţine că şi USR este ”vinovat” de situaţia în care România se află astăzi. 

”Este importantă legitimitatea, nu doar pentru noi, ci pentru români”, a mai afirmat Grindeanu. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button