Politică

Cioloș și Barna: Nu fugim de la guvernare! O să muriţi cu noi de gât

 Dacian Cioloş a anunţat că formaţiunea nu va ieşi de la guvernare. “O să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme, pentru că e momentul ca România să fie reformată”, a fost mesajul său.

El a menţionat că PSD i-ar vrea plecaţi de la guvernare pe cei diin USR PLUS, dar probabil şi o parte din PNL. “Ştiu că PSD probabil şi-ar dori să ne vadă plecaţi pentru a putea şantaja PNL într-o guvernare minoritară, care apoi în 2024 să-i aducă la guvernare. Am mai văzut strategii şi tactici din acesta. Probabil că şi o parte din PNL ne-ar vrea plecaţi ca să ne poată scoate ţapi ispăşitori şi să scape de stresul pe care îl au cu noi, dar nu plecăm nicăieri, trebuie să punem presiune permanentă pe coaliţie pentru care reformele pe care le-am agreat să fie aplicate”, a mai afirmat Dacian Cioloş.

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis sâmbătă, un mesaj, către prieteni şi oponenţi, să nu se joace cu formaţiunea politică pe care o conduce deoarece membrii ei au arătat că nu pot fi ignoraţi, evitaţi, oricât s-ar încercat acest lucru şi că nu pot fi daţi deoparte.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button