Social

VIDEO: Hoţii de lemne s-au năpustit cu bâtele asupra unui pădurar din Dâmbovița

Imagini șocante au fost surpinse de camerele de supraveghere în Dâmbovița. Un pădurar a fost snopit în bătaie de mai mulți indivizi, care, spun rudele omului, ar fi fost prinși de acesta la furat de lemne, în pădure. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a rămas internat. Poliția face cercetări. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional! – relatează TVR.

Scenele greu de privit s-au petrecut în localitatea Bilciurești din Dâmbovița.

Pădurarul ar fi surprins niște indivizi la furat de lemne și s-ar fi certat cu ei. Aceștia nu s-au mulțumit cu atât, l-au pândit pe bărbat când a ajuns acasă și pregătiți cu bâte s-au năpustit asupra lui. Scenele de o violență ieșită din comun au fost surprinse de camerele de supraveghere din curtea pădurarului.

În imagini se vede că și vecinii încearcă să intervină, dar sunt puși pe fugă de agresori. Nici țipetele șoției pădurarului nu i-au oprit. Fiul lui a reușit să scape de bătaie și a fugit să ceară ajutor. Familia a făcut apoi plângere la Poliție. Pădurarul este în acest moment internat în spital din cauza rănilor grave.

Suspecții din Dâmbovița au fost identificați și urmează să fie audiați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button