Social

Ce salariu are Raluca Paraschiv, angajata Transelectrica specializată în dansuri orientale și make-up

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist și absolventă a Universității Spiru Haret, este angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, conform unui răspuns oficial al Secretariatului General al Guvernului pentru Economedia.ro.

„Vă comunicăm, în cele ce urmează, răspunsurile primite de SGG de la Societatea SMART SA la solicitarea dumneavoastră:

Doamna Raluca-Maria Anton este angajată a Societății SMART SA în funcția de consilier, de la data de 06.07.2021, prin concurs.

Condițiile minime pentru participarea la concursul pentru ocuparea postului au fost următoarele:

Studii superioare finalizate cu diplomă de licență în domeniul juridic;
Vechime în muncă minim 5 (cinci) ani;
Cunoașterea unei limbi de circulație internațională (engleză);
Apt din punct de vedere medical”, arată răspunsul SGG transmis Economedia.

Raluca Paraschiv încasează, pentru o durată a muncii de 8 ore/zi, un salariu de bază de încadrare net în cuantum de 2.924 lei, se arată în răspunsul oferit de Transelectrica, pentru sursa citată.

Raluca Paraschiv ar fi fost recomandată spre angajare de politicieni liberali din sectorul 4, însă aceasta nu ar fi membră de partid.

SMART SA este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, fiind o filială a companiei naționale de transport al energiei electrice Transelectrica, care deține 70% din acționariat.

Angajata Transelectrica specializată în dansuri orientale și make-up, acuzată că fura curent electric

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale și fondatoare a unei școli de make-up, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrică.

Tânăra care a susținut examenul pe 2 iulie la compania de stat a fost acuzată, în 2020, de E-Distribuție Muntenia, parte a grupului Enel, că fură energie electrică în locuința sa, arată un document obținut de Gândul.

Operatorul de energie electrică a formulat pe numele Ralucăi Paraschiv o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, în care o acuză de furt, respectiv sustragere de energie electrică, dar și pentru „deteriorarea, modificarea fără drept și blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice virale”.

Totodată, operatorul de energie electrică a formulat o plângere penală in rem „și împotriva persoanelor neidentificate, care au participat în calitate de autori, instigatori și/sau complici la săvârșirea faptelor”.

Cine este Raluca Paraschiv

Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București, cunoscută în trecut drept „fabrica de diplome” și a frecventat cursurile postliceale ale Școlii de Poliție.

Ea a practicat dansuri orientale și o serie de anunțuri în care își vindea serviciile pe sume ce porneau de la 100 de euro sunt încă disponibile online. Numele ei de scenă era „Ayana”, adică „Floare frumoasă”, în limba arabă.

Raluca a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, inclusiv ca responsabil cu protecția muncii, în perioada în care polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident, în timp ce deschidea atunci coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

Tatăl Ralucăi Paraschiv, Toader Paraschiv, la acea vreme secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, i-a luat atunci apărarea lui Gabriel Oprea şi a susţinut că nimeni nu l-a obligat pe poliţistul Bogdan Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

În acea perioadă, Raluca Paraschiv era prezentată în peisajul media drept „sexy-polițista” și avea un salariu de 23.000 de lei pe an.

Ulterior, Paraschiv s-a reconvertit din punct de vedere profesional, devenind specialist în machiaj. Mai mult, chiar și-a înființat propria școală de machiaj, Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button