Social

Sondaj lansat de Federația Părinților: Sunteți de acord ca elevii să meargă fizic la școală, până la o rată de 6 la mie?

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți a lansat un sondaj online prin care îi invită pe părinți să-și spună punctul de vedere cu privire la condițiile în care ar trebui să se desfășoare învățarea în anul școlar 2021-2022, dar și cu privire la intențiile de vaccinare a copiilor împotriva Covid-19.

Chestionarul online poate fi completat aici. Pentru a participa la sondaj, e nevoie ca respondenții să fie conectați la conturi Gmail (nu se colectează adresele de date.

Sondajul include întrebări privind vaccinarea sau intenția de vaccinare a părinților și copiilor, opțiunea privind școala în format fizic sau online, continuarea școlii cu prezență fizică la o incidență de peste 6 la mie sau alte praguri, testarea elevilor, capacitatea școlii de a respecta măsurile igienico-sanitare,

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button