Politică

AUR Timiș: Domnule Drulă? Transportul cu trenul a ajuns un calvar în România

Ieri au avut loc mai multe evenimente nefericite pe calea ferată din România însă acest lucru a devenit o normalitate la CFR Călători. Două locomotive au luat foc ieri, fiind pusă în pericol viața călătorilor. Un eveniment a avut loc în județul Arad și unul în județul Cluj, ambele curse având ca punct de legătură Timișoara. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor filiala Timiș îi cere ministrulu Cătălin Drulă să ia măsuri urgente în legătură cu transportul feroviar deoarece a fost privat de investiții de când ministerul Transporturilor a ajuns pe moșia USRPLUS.

„Câte evenimente de acest tip sunt necesare pentru ca actuala conducere să ia măsuri? Domnule Drulă? Proiectați autostrăzi şi semnați contracte în loc să îmbunătățiți transportul feroviar. Ați ignorat CFR complet din momentul preluării funcției de ministru. Transportul cu trenul a ajuns un calvar în România. Mulțumim actualei guvernări pentru condițiile „optime” ale transportului în comun! #DreptatepentruRomânia www.aurteaude.ro”, notează Alianța pentru Unirea Românilor – filiala Timiș.

În timp ce se cere un dram de responsabilitate și bun simț, Cătălin Drulă promovează un manager incompetent de la securitatea feroviară. Din păcate, USRPLUS se pare că are în plan să falimenteze CFR Călători și s-ar putea să aibă succes cu un ministru moșit de părinții SECURITĂȚII.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button