Politică

Bulai lovește din nou. Îl laudă pe Drulă de la Transporturi pentru un proiect la care nu a contribuit – podul de la Brăila

Bulai lovește din nou. Îl laudă pe Drulă de la Transporturi pentru un proiect la care nu contribuit – podul de la Brăila, dar pentru care USR își arogă merite.

 „Conectăm România! Așa arată podul de la Brăila. Așa arată progresul când guvernăm pe bune, chiar dacă sunt multe piedici. Bravo, Cătălin Drulă! Ajungem mai repede la Marea Neagră și la Delta Dunării!”, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de socializare.

Sute de comentarii au inundat postarea useristului, iar românii îl critică dur.

„Ați rezolvat cu Afganistanul ? Comunitatea internațională a răspuns apelului ? Cred că da, din moment ce ați trecut de la Externe la Transporturi.”, este unul dintre comentarii.

„Transmiteți, vă rog, felicitările mele domnului Drulău și pentru Transfăgărășan și Barajul Vidraru.”, comentează un alt internaut.

„E podul din poveste? S-a dat Harap Alb cu cal cu tot peste cap și podul s-a ridicat într-o noapte? Ce fumați de aveți asemenea halucinații?/ Amice, matale ești pe ierburi? Prafuri? Pastile? Ce treabă aveți voi cu podul dorit de dobrogeni de zeci de ani și aprobat și finanțat (găsit banii) de pesediști? „, se mai arată în comentarii.

Back to top button