Politică

La ordinul lui Drulă, opt angajați Metrorex au fost concediați

Opt angajaţi Metrorex care în luna mai au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti, pentru a împiedica dezafectarea unor spaţii comerciale, au fost sancţionaţi disciplinar cu desfacerea contractelor de muncă. Surse din cadrul Metrorex transmit că acest lucru este un act de răzbunare al ministrului USRPLUS de la Transporturi, Cătălin Drulă.

Metrorex informează că s-a finalizat cercetarea disciplinară prealabilă a celor 8 angajaţi care, în data de 19/20.05.2021, în intervalul orar 23:10-01:00, au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti după terminarea programului de circulaţie a trenurilor cu călători, deşi trebuiau să evacueze incinta staţiei şi au împiedicat accesul în interiorul acesteia a reprezentanţilor ADP sector 6 sosiţi pentru dezafectarea unor spaţii comerciale construite fără aprobări legale.

Astfel, în urma finalizării cercetării mai sus menţionate, s-a constatat că au fost săvârşite abateri deosebit de grave de la ordinea şi disciplina muncii şi s-a decis desfacerea disciplinară a contractelor individuale de muncă ale celor implicaţi şi cercetaţi disciplinar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button