EconomiePolitică

Prețurile au explodat! Cîțu: Economia crește în V

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că a promis că economia României va avea o revenire rapidă şi că această ţintă a fost atinsă, însă acest lucru nu este palpabil pentru cetățeni și în buzunarul românului de rând din cauza inflației, lucru pe care premierul nu dorește să îl recunoască.

”Dragi români, v-am promis veşti extraordinare din economie, 13% creştere economică. Sună bine, nu? Mai ales că am trecut împreună prin contextul nefericit de anul trecut, când economia globală a suferit cea mai mare lovitură din ultima sută de ani. Economia României, dar şi economiile altor state au fost închise. În acel moment nu aveam soluţia de astăzi, nu aveam vaccinul. (…)  În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri precum IMM Invest, reeaşalonarea datoriilor, amânarea plăţii impozitelor, amânarea plăţii ratelor la bancă. Am fost singurul optimist. Deşi nimeni nu avea încredere, am promis că economia României va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit. Iar pentru asta vă mulţumesc vouă, dragi românil! Nu aş fi reuşit fără voi. Adevăraţii eroi sunteţi voi”, a afirmat Cîţu, într-o declaraţie susţinută din biroul său de la Palatul Victoria.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button