Politică

Românii fac JIHAD pe pagina premierului Cîțu: Ne faci să ne fie dor de Dragnea! Românii chiar trebuie să știe: Beat sau drogat!

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 26%, în primele 6 luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Producţia industrială a crescut cu 16,0%, ca serie brută, în primele 6 luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook. Postarea premierului a atras imediat furia românilor.

„Românii trebuie să știe dacă în cererea pentru certificatul orniss ai declarat că ai fost condamnat în SUA…”, a atenționat o utilizatoare.

„Interesant titlu „RomaniiTrebuieSaStie” . Dar oare nu trebuiau sa stie ca ai facut inchisoare si ca nu aveai dreptul la o functie politica? Aaa stai, asta se aplica doar la PSD”, a scris o altă fană de pe Facebook.

„Sa-mi spuna si mie cineva informat:care dintre cele doua grafice prezinta alcoolemia din anul 2000? Judecand dupa delirul actual,presupun ca 26% e cea din prezent!”, a scris un alt utilizator.

„Lasă vrajeala Cîțule… Asta-i propaganda ieftină mă băiatule… Dacă tot spui că țara se află într-o continua creștere economică, de ce se scumpesc carburanții, gazele, curentul electric și alimentele??? Despre inflație ce poți sa spui???”, a izbucnit un alt comentator.

„Bai, cu tine premier….ne faci sa ne fie dor de dragnea…”, a avertizat un alt amic virtual.

„Ești dezamăgirea noastră prezintăți demisia nu corespunzi așteptărilor poporul român.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button