Politică

Rareș Bogdan îl apără pe pușcăriașul Florin Cîțu

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat miercuri seară la Antena 3 că momentul în care a apărut scadalul legat de Florin Cîțu este extrem de important. Acesta îl apără pe pușcăriașul Florin Cîțu, după ce s-a aflat că s-ar fi urcat băut sau drogat la volan în Statele Unite ale Americii și acuză tabăra Orban de aceste dezvăluiri.

”Lupta din PNL trece de nivelul delegaților la congres, pentru că România primește în următorii ani 80 de miliarde de euro de la UE, pe lângă bugetul anual. De asta miza e atât de mare. Ieri seară am primit mesajul dacă îmi depun eu sau Dan Motreanu candidatura. De acum nu mai putem avea un alt candidat, s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor. Cine voia să candideze putea să o facă până aseară”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

El a mai spus că dezvăluirea despre faptul că Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare în SUA în 2001 pentru că a fost prins băut la volan ”nu schimbă poziția noastră, noi l-am ales pe Cîțu pentru calitățile sale de manager și finanțist”.

Întrebat explicit dacă dezvăluirea vine din PNL sau din afara partidului, Rareș Bogdan a spus că ”ce s-a întâmplat azi face parte din armele folosite în bătălia internă, nu cred că sunt forțe din afara PNL, nu e PSD, nu e statul paralel. Nu cred că vor reuși să oprească traiectoria lui Florin Cîțu, ba dimpotrivă”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button