Politică

Claudiu Târziu: Cîțu are obligația să plece urgent din fruntea Executivului!

Copreședintele AUR Claudiu Târziu îi cere demisia premierului Florin Cîțu în urma declarațiilor sale rupte de realitate și apariția informațiilor cum că ar fi consumat alcool sau droguri la volan, fiind arestat două zile în Statele Unite ale Americii.

„Fiind întrebat care este prețul unei franzele, (încă) prim-ministrul Cîțu a răspuns:
„Nu pot să spun. Nu mănînc pîine”.
De bună seamă, personajul din fruntea guvernului nu consideră necesar să cunoască o atare informație, întrucît „încearcă să nu consume pîine”. Nimeni nu i-a cerut să spună ce alimente preferă sau care sînt calitățile nutriționale ale pîinii. A fost întrebat cît costă o simplă franzelă și habar nu a avut să răspundă. Prim-ministrul României!

De cîteva săptămîni încoace, acest domn nu-și mai încape în piele convins fiind că va prelua hățurile unui partid care este, pe cît de puțin „național”, pe atît de puțin „liberal”.
Între timp, conform datelor anunțate de INS, inflația a ajuns la 5%, urmînd să tot crească; uleiul s-a scumpit cu 18%, brânza și peștele cu 6%, pîinea și fasolea cu cîte 4,5%. Pe lîngă alimente, mărfurile non-alimentare au suferit și ele creșteri substanțiale: energia – cu peste 24%, gazele – cu 20%, combustibilul auto – cu 13%.
O fi avînd habar de aceste realități pseudo-dictatorul de la palatul Victoria?
Mă îndoiesc!
El nu consumă pîine și, probabil, nici alte alimente care au suportat măriri de prețuri.
Se mai află și în campanie electorală!

De parcă tot acest sinistru joc de-a guvernarea nu era suficient, mai aflăm astăzi că personajul cocoțat de Iohannis în fruntea guvernului a stat 2 zile în închisoare în Statele Unite, acuzat fiind că a condus sub influența unor substanțe interzise (alcool sau droguri)! Nemaifiind în postura de a nega, Cîțu a afirmat cu seninătate că „a fost o greșeală”, a încercat să minimalizeze („doar o contravenție”) și a dat imediat vina pe campania internă.
 
Ce mai caută acest personaj la Palatul Victoria?
DEMISIA!”, a scris copreședintele AUR, Claudiu Târziu, pe contul său de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button