Social

Braşov: Explozie la un depozit de artificii. O persoană a murit şi două au fost intoxicate cu fum

O deflagraţie s-a produs, miercuri seară, la un depozit privat de artificii din zona Uzinei Mecanice Tohan, din Zărneşti, judeţul Braşov. O persoană a murit în urma exploziei, a cărei cauză nu se cunoaşte, deocamdată. Alte două persoane ar fi intoxicate cu fum. Prefectul judeţului Braşov afirmă că victimele pregăteau un transport de artificii când s-a produs explozia.

Prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că aproximativ 600 de kilograme de artificii au fost detonate în incendiul de la Zărneşti. Acestea se aflau într-un depozit privat care aparţine unei forme şi se află la „oarecare distanţă” de Uzina Mecanică Tohan.  Prefectul a menţionat că incendiul a fost stins, după intervenţia promptă a pompierilor militari, el susţinând că nu există niciun pericol pentru locutorii din Zărneşti şi că nici nu au fost emise mesaje de alertare a acestora.  

„Este stins, pompieri militari au intervenit prompt, nu este niciun pericol”, a precizat prefectul. Prefectul de Braşov a declarat că este vorba despre un depozit de mici dimensiuni, iar din primele informaţii victimele surprinse în incendiu lucrau în depozit şi se aflau acolo pentru a pregăti un transport de artificii care urma să aibă loc joi dimineaţă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button