Politică

Un consilier USR-PLUS demisionează pentru că l-a înjurat pe Allen Coliban

Nelu Corbu era șeful grupului de consilieri locali ai USR-PLUS, până când un coleg l-a înregistrat în timp ce folosea cuvinte ”neortodoxe” la adresa primarului userist Allen Coliban, cel fără diplomă universitară și a viceprimarului Flavia Boghiu. Nelu Corbu susține că ” într-o discuție privată poate să emită păreri personale despre oricine și poate să înjure pe oricine. Dar asta este o opinie personală, fără legătură cu formațiunea politică sau persoanele respective,” potrivit Monitorului Expres. Și-a anunțat demisia. Era șeful consilierilor locali ai USR-PLUS.

”Am dat puțin crucea jos, pentru că devenise prea grea,” a mai spus demisionarul.

Dar ce a spus?

„Problema nu e că zici colegilor sau prietenilor apropiaţi ce crezi tu, respectiv că Coliban e prost sau Flavia e c…, că tu ai fi mai bun decât noi toţi etc. Problema e, pe de o parte, că zici aceste lucruri unei prietene care a achiziţonat câteva site-uri de presă braşoveană. Deci nu prea mai e conversaţie privată atunci când cuvintele tale apar reproduse exact în argumentul, nu?”, scrie Allen Coliban, pe grupul intern de WhatsApp al USR PLUS, potrivit Bună ziua Brașov.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button