Politică

Emil Boc, premierul ce a tăiat 25% din salarii, se visează președinte

Emil Boc nu este un primar bun, este doar un primar care a știut ca prin negocieri politice să își aducă alături pe cei care i-ar fi putut fi adversari reali. El a reușit să facă ceva treabă deoarece toate guvernările au trimis bani la Cluj ca să se asigure de fidelitatea și stabilitatea acestui județ.

Nimeni nu vorbește însă de faptul că nu sunt școli și grădinițe, de faptul că marginea orașului Cluj-Napoca stă într-o sărăcie cruntă, că multe din străzi arată ca după război.

Bloc se asigură că totul este bine numai pe internet , pe rețelele de socializare și la televiuni. Realitatea arată însă ușor diferit.

Clujul arată bine, dar nu mai bine decât orașele Iași, Brașov sau Timișoara, orașe mari care și-au schimbat constant primarul.

Practic noi nu știm dacă se poate mai bine deoarece Emil Boc s-a așezat bine în fotoliul de primar și de unde face jocurile tuturor pentru ca PSD să nu le ofere un adversar real.

Căci situația aceasta este: PNL și PSD au blat la Cluj.

Emil Boc se visează președinte, deși în România este detestat pentru răul făcut cât a fost premier. El este cel care împreună cu Băsescu a tăiat salariile românilor și a adus criza economică în România. Acea criză a închis zeci de mii de afaceri românești și a trimis în sărăcie pe ani buni milioane de români.

Emil Boc a fost o catastrofă de premier, un om supus sistemului, vasalul lui Traian Băsescu.

Aceștia sunt reprezentanții clasei politice care au distrus România și acum vor să o facă din nou.

După catastrofala guvernare a lui Emil Boc România a avut nevoie de 10 ani ca să își revină.

Aerele de vedetă locală ale fostului premier PDL nu sunt potrivite la nivel național. E de ajuns că nimeni nu spune nimic la Cluj, iar alții spun de bine pe bani, însă jocul central implică multe forțe.

PDL vreau să pună iar mâna pe România, Băsescu a creat PMP tocmai pentru a putea ascunde faptul că în realitate noul PDL este PNL. A fost o diversiune ce a funcționat iar cancerul a crescut în PNL și acum îl va distruge.

Emil Boc se vrea președinte, dar visul lui reprezintă coșmarul românilor care îl detestă pentru tot răul făcut.

Domnule Boc, stați în banca dumneavoastră dacă nu doriți să vă loviți de votul românilor ca de un zid.

Sursa 4MEDIA.INFO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button