Politică

Năsui și USR trădează România: vor să vândă Salrom la un preț de nimic

USRPLUS, Cioloș și Claudiu Năsui trădează România. Sub masca liberalizării vor să vând un activ strategic important dorit de străini: SalROM. Această companie extrem de profitabilă exploatează și deține rezervele de sare ale României.

Dacian Cioloș a mai încercat vânzarea acesteia unei companii străine de 8 ori mai mică, adică o bagatelă să preia o resursă foarte importantă, căci sarea nu înseamnă doar masa caldă ci mai ales industria chimică, unde sarea este o resursă importantă.

Claudiu Năsui trădează România și procuratura ar trebui să se autosesizeze pe acest caz. Directivele vin de la grupuri infracționale internaționale și vânzarea sau listarea la bursă trebuie oprită.

Politicienii români sunt ieftini.

România trebuie să dețină importante active economice și controlul asupra resurselor naturale.

USR face jocurile clanurilor infracționale internaționale, cele care au case scumpe la Monaco și vile în Miami.

Se vorbește de bursă, dar la bursă străinii cumpără pe nimic România, acolo se dau mari bumuri economice când corupții țării se vând pe nimic și vând și viitorul românilor.

Sigur că Năsui, ca toți tâlharii ce au condus România, inventează tot felul de beneficii, mint cu nerușinare despre cum se vor face mari investiții, că vom deveni primii din lume… exact cum au mințit toți până acum. În realitate toți cumpără la preț de nimic și apoi închid ca să devenim importantori sau, mai rău, să ne vândă străinii sarea românească și noi să ajungem să cumpărăm sare scumpa din pământul României.

Așa am ajuns să cumpărăm de la străini petrolul românesc, lemnul românesc, grâul românesc. Acum vor să ne vândă și sarea.

Jaful sistematic la care este România supus trebuie oprit, nu se mai poate continua așa.

Nici Salrom, nici Hidroelectrica și nici alte companii profitabile nu trebuie vândute sub nici o formă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button