Politică

Clotilde Armand a negat totul, dar au apărut imagini noi cu ea în sala plină cu buletine de vot

Clotilde Armand a negat că ea ar fi în imaginile difuzate de RTV, în care apare în sala plină cu buletine de vot. Acum, postul de televiziune Antena 3 a difuzat noi imagini în scandalul momentului în care este implicată Clotilde Armand.

Jurnaliștii Antena 3 susțin că actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-ar fi aflat în sala de sortare a voturilor, iar în acest sens au prezentat noi imagini. În aceste imagini apare o persoană, despre care Antena 3 susține că ar fi Clotilde Armand, într-un grup care asistă la numărarea voturilor.

Noile imagini au fost difuzate după ce Clotilde Armand a negat că s-ar fi aflat în sala respectivă și i-a acuzat de fake news pe cei care le-au distribuit.

Jurnalist Antena 3, Oana Zamfir, a prezentat noile imagini spunând că acestea au fost analizate cadru cu cadru.

Au fost analizate bucată cu bucată, cadru cu cadru, toate aceste imagini. Ne aducem aminte de povestea pe care ne-a servit-o Traian Băsescu cu pixelul albastru. Este şi mai ruşinoasă povestea pe care ne-o serveşte Clotilde Armand. Ce spune dânsa, de fapt? Noi avem o scenă a unei infracţiuni, nu o spunem noi, o spune procurorul de caz. Şi într-o sală unde sunt 20 de oameni care sortează sacii cu voturi, care ar fi trebuit să fie sigilaţi. În tot acest timp, unde este Clotilde Armand? La locul faptei. A fost acolo, în sala de sortare a voturilor”, a spus Oana Zamfir.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button