Social

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, avertisment pentru cei nevaccinați: „Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?”

Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, a afirmat că în curând spitalul se va umple de pacienți tineri și vârstnici cu forme grave de Covid-19 din cauza faptului că refuză să se vaccineze. Medicul susține că varianta Delta este mult mai periculoasă și face apel la români să se vaccineze.

Într-o postare pe reţelele de socializare, Florescu îi ironizează pe cei nevaccinați și încearcă să îi sperie legat de formele grave pe care le pot dezvolta din cauza că nu s-au imunizat cu serul anti-Covid19. Ea le recomandă românilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, dacă nu vor să moară sau să fie legaţi de un tub de oxigen pe viaţă.

„Suntem pe val’, îmi spune medicul șef de garda de azi, Elena N., „pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos. Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINAȚI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale. Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Pentru că „nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi științifice, nu este obiect de crez mistic! Hello!! În paracetamol credeți? Și atunci de ce nu sunt vaccinați? Pentru că le e frica de „efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?? ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați? Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie! Nu trebuie să „credeți”, ci să ascultați argumentele lor medicale și să luați o hotărâre cu creierul ăla bun, nu cu ăla din paleolitic. Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Vor să moara sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață? Vor să tremure de frică pentru viața familiilor și prietenilor lor? Nu cred. Și atunci de ce nu va vaccinați???????

Hai, până nu vă ia ca din oală. Vaccinați-vă, dați-vă și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate. Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ați știut la ce vă expuneți. Noi v-am spus…..”, a transmis managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button