Politică

Demisie cu acuzații dure la USRPLUS: „E un partid bolșevic care nu-ți dă voie să-ți exprimi chiar și public nemulțumirile!”

USR-istul Horațiu Hatos a anunțat că demisionează din partid, pe motiv că ”e un partid bolșevic” care nu îi dă voie să-și exprime public ”nemulțumirile față de acțiunile” formațiunii politice.

Menționăm că Hatos mai are un proces pe rol cu foștii colegi din organizația USR PLUS Câmpia Turzii, pe care i-a acuzat că l-au dat afară din partid ilegal, motiv pentru care i-au creat un prejudiciu.

”Partidul politic care nu-ți dă voie să-ți exprimi chiar și public nemulțumirile față de acțiunile sale, e un partid bolșevic în care nu-mi am locul. Așadar ieri 01.08.2021 am demisionat din USR Plus Cluj.

Menționez faptul că decizia de a demisiona am luat-o în data de 05.07.2021 imediat după alegerile forului de conducere al filialei județene când am fost radiat de pe grupul  județean de membri.”, și-a anunțat Horațiu Hatos demisia din USR PLUS pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button